Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKOST

Hrvatski navijač stigao na utakmicu Srbije i učinio nešto nevjerojatno!

Kina
Foto: Kurir/Screenshot
1/2
12.09.2019.
u 13:51

Srbi su neočekivano izgubili od Argentine u četvrtfinalu, a Francuska je svladala Amerikance. Prije utakmice i na tribinama novinari i fotografi zabilježili su zanimljivu situaciju koja se rijetko viđa

U tijeku je utakmica Svjetskog košarkaškog prvenstva za razigravanje od petog do osmog mjesta između Srbije i SAD-a.

Srbi su neočekivano izgubili od Argentine u četvrtfinalu, a Francuska je svladala Amerikance. Prije utakmice i na tribinama novinari i fotografi zabilježili su zanimljivu situaciju koja se rijetko viđa.

Usred Kine među navijače Srbije stigao je muškarac koji je na sebi nosio dres hrvatske nogometne reprezentacije

Foto: Kurir/Screenshot

– Bratstvo, jedinstvo, naravno. Živim u Guangzhou, inače sam iz Splita – poručio je za Kurir

>>> Pogledajte veliki interes za ulaznice ispred Maksimira uoči susreta s Atalantom u LP-u

 

Ključne riječi

Komentara 92

Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
14:12 12.09.2019.

Taj tip je iz Splita, kao što sam ja iz Madagaskara. To je sve režija velikosrpske manipulacije. Jedan Srbin se obukao u kockice i sada nam srbijanske sigurnosne službe preko Kurira prodaju spacijalni rat protiv Hrvatske zamotan u celofan velikosrpske bajke!!!!

BO
Bogodol
14:27 12.09.2019.

Koja laž, što u Kini ima da radi neki Hrvat sa hrvatskim dresom kada nema naše reprezentacije, ovo je u režiji UDBE i jugonostalgičara (možda i VL-a), kakav je to Hrvat koji staje pod kokardu, pod ovom zastavom je razaran Vukovar, klani i ubijani Hrvatski stanovnici, daleko im kuća bila.

SX
sudbina x
14:50 12.09.2019.

To je Hrvat kao i Nenad Stazić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije