Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRENER

Splićanin Jakša Vulić preuzima kormilo KK Splita

jakša vulić
Luka Stanzl/Pixsell
05.08.2014.
u 16:00

Time će naslijediti na klupi Antu Nazora, izbornika juniorske reprezentacije koja je osvojila broncu na netom završenom Europskom prvenstvu u Turskoj.

Košarkaški klub Split dobio je novog trenera, a bit će to Jakša Vulić, koji je u karijeri vodio Cedevitu, Dubravu i Široki.

Svoje prve košarkaške korake napravio je upravo u Splitu i zato mu je iznimna čast što svojim znanjem i sposobnostima može pomoći da se Split vrati u vrh hrvatske košarke.

Time će naslijediti na klupi Antu Nazora, izbornika juniorske reprezentacije koja je osvojila broncu na netom završenom Europskom prvenstvu u Turskoj. Također, posao je dobio u konkurenciji trenera Alkara Damira Milačića, koji je ujedno i izbornik reprezentacije do dvadeset godina.

>> Vulić: Puno zlobnika veseli se kiksu našeg kluba

Ključne riječi

Komentara 1

DI
dinamojavolim
17:24 05.08.2014.

KK splitu zelim puno srece i da se vrate na stare staze...isto tako zelim da se nadju krivci koji su upropastili taj veliki klub,kao i oni koji su upropastili cibonu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije