Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I Mamić u bijelom

Splićani su kupili Zdravkova brata Antu Stojana

mamic
Antonio Bronić/Pixsell
12.01.2011.
u 21:44

Iz današnjeg kuta gledanja, u kojem je Zdravko Mamić, Dinamov gazda, neokrunjeni kralj transfera u Hrvata i Hajdukova je kost u grlu, zanimljiv je podatak da su bijeli potkraj sedamdesetih kupili njegova brata Antu Stojana.

Stojko Mamić bio je u juniorima Dinama, a Hajduk ga je kupio kao brzonogog napadača. Ostaje zapisano da je Mamić, bez nastupa, bio na fotografiji one šampionske momčadi iz 1978./1979., a sezonu kasnije igrao je u tri utakmice.

Još je zanimljivije da je bio sudionik povijesne, posljednje utakmice Hajduka na Starom placu, nakon koje su se bijeli preselili na Poljud. Mamić je u toj utakmici protiv Vardara (0:0) igranoj 7. listopada 1979. godine ušao u igru umjesto Mladena Bogdanovića.

Ključne riječi

Komentara 6

ED
europski dinamo
22:42 12.01.2011.

Fantastično

Avatar Castro
Castro
08:28 13.01.2011.

Ozrene, ti si legenda, ovaj clanak promjenit ce povijest novinarstva i nogometa u Hrvatskoj. Znaci definitivno je vecernjak otisao u k... , ili o Mamicu ili o srpskoj zvezdi...........................

VO
vojvo
15:58 13.01.2011.

ovakvi novinari če osvjetliti obraz svim novinarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije