Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz u Kragujevcu

Splićani ni u šestoj gostujućoj utakmici nisu uspjeli pobijediti

'29.09.2012., Split - Kosarkaska utakmica 1. kola ABA lige, KK Split - KK Crvena Zvezda. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
08.12.2012.
u 18:49

U 12. kolu regionalne košarkaške ABA lige žuti su kod Radničkog izgubili rezultatom 72:63.

Košarkaši Splita i dalje imaju "savršen" učinak na gostovanjima u ABA ligi. I u šestoj utakmici izvan svojih Gripa upisali su poraz, ovaj put u 12. kolu kod Radničkog u Kragujevcu gdje su izgubili 72:63. Kobna je za žute bila treća četvrtina koju su izgubili 18:8, dok su u preostale tri bili ravnopravan protivnik, štoviše, na odmor su otišli s dva koša prednosti.

No, kako u prijašnjih pet nisu pobijedili s Vujčićem u momčadi, bilo je teško očekivati da će uspjeti bez njega. Najbolji u redovima žutih bili su Vukušić sa 17 i Mimica sa 16 koševa, pet skokova i četiri asistencije, dok je domaćine predvodio White sa 22 ubačaja i sedam skokova, dok je Amaning ubacio 16.

Nakon 12 kola Split ima omjer 5-7, dok je Radnički na 7-5.

Zadar je, pak, svoj nastup u 12. kolu odradio uspješno. Ugostili su zadarski košarkaši u Višnjiku mađarski Szolnoki i pobijedili 72:54 te omjer pobjeda i poraza popravili na 4-8. Najbolji u redovima momčadi Ante Nazora bio je Travis sa 18 koševa i sedam skokova, a kod gostiju je Kalve zabio 13.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije