Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE NA MAKSIMIRU

Petković donio Dinamu pobjedu i odlučno poručio: 'Golovi su moj posao. Dobri su, ali možemo ih proći'

Zagreb: Slavlje igrača Dinama nakon 2:0 pobjede u prvom susuretu 1/8 finala UEFA Konferencijske lige protiv PAOK-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/28
07.03.2024.
u 23:23

"Rekli smo na poluvremenu da idemo po drugi gol i da se ne smijemo povući. Ostavili smo PAOK bez jedne prave prilike. Velika je motivacija igrati pred punim tribinama. Hvala navijačima na podršci", rekao je Petar Sučić

Dinamo je pred više od 18 tisuća navijača u osmini finala Konferencijske lige svladao grčki PAOK rezultatom 2:0. Tako su plavi stvorili lijepu prednost koju će nositi na uzvrat u kultnoj solunskoj Toumbi. Štoviše, ovo je prvi put od 1977. da su plavi uspjeli u europskom natjecanju svladati grčki klub. Ovoga je puta riječ o vodećoj momčadi tamošnjeg prvenstva. Nakon utakmice igru su komentirali igrači.

"Igrali smo jako dobru utakmicu. Bilo je važno stvoriti prednost u prvoj utakmici. Zadovoljan sam kako je ekipa reagirala. Odigrali smo pragmatičnu utakmicu. Golovi su moj posao. Moram to češće raditi. Jako mi je drago što sam ih zabio. Prvi sam strijelac? Jako lijepe brojke, ali uspjeh momčadi mi je na prvom mjestu. Par golova više ili manje ne mogu definirati jesam li ja bolji ili lošiji igrač. Oni su jako dobra ekipa, ali mi vjerujemo u prolazak", rekao je strijelac oba pogotka, Bruno Petković.

GALERIJA Dinamo na Maksimiru pobijedio PAOK! (2:0) Petković je prvi strijelac Konferencijske lige

Zagreb: Slavlje igrača Dinama nakon 2:0 pobjede u prvom susuretu 1/8 finala UEFA Konferencijske lige protiv PAOK-a
1/105

"Osigurali smo taktički vrlo dobru utakmicu. Trebamo nastaviti dalje. Imamo još jednu utakmicu i bit će teško. Oni su izvrsno tehnički potkovani. Puno nam je pomogao prvi gol. Imamo dobar rezultat, ali trebamo odigrati još jednu ovakvu, taktički perfektnu utakmicu", kazao je Stjepan Ristovski.

"Bila je prekrasna večer, okrunili smo je pobjedom. Imamo veliku prednost. Kontrolirali smo utakmicu od početka. Pogurala nas je njihova pogreška, nakon koje je Petković dao gol. Sretni smo zbog pobjede jer su oni jako dobra ekipa", rekao je Dario Špikić za Arena Sport.

VEZANI ČLANCI:

"Stvarno smo odigrali dobru utakmicu. Držali smo se plana, igrali smo na pobjedu kako bismo ostvarili prednost za drugi susret. Ovoga vikenda moramo usrećiti navijače u HNL-u i onda nam slijedi uzvrat. Rekli smo na poluvremenu da idemo po drugi gol i da se ne smijemo povući. Ostavili smo PAOK bez jedne prave prilike. Velika je motivacija igrati pred punim tribinama. Hvala navijačima na podršci i neka dođu u ovolikom broju i u nedjelju", rekao je nakon utakmice Dinamov Petar Sučić.

VIDEO Bad Blue Boys poslali poruke aktualnim čelnicima Dinama i svim navijačima

Komentara 2

FR
freeshooter
23:52 07.03.2024.

...uvijek sam govorio jedno, i danas ću... Petko je velemajstor, volim njegovu igračku lucidnost i kreativnost, te inteligenciju... pravi vođa novog atomskog Dinama... ale, ale dinamo ale...

BL
blekpanther
13:42 08.03.2024.

Dinamo dobar ali posao nije dovršen, Sučić i Baturina su budućnost (nadam se u Dinamu) Vidoviću više minuta neki povjerenje trenera ne koriste,Hoxa i Špikić nisu klasa za gradit Dinamovo sutra, Kaneko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije