Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Džeko i Pjanić tragičari

Spezia s petoricom Hrvata u sastavu šokirala Romu u kupu

Edin Džeko
Foto: Reuters/Pixsell
16.12.2015.
u 17:50

Mario Šitum, Ivan Martić i Darijo Čanađija su odigrali svih 120 minuta, Josip Brezovec je igrao do 66. minute, a Josip Mišić do 78. minute

Talijanski drugoligaš Spezia priredio je veliko iznenađenje u osmini finala talijanskog kupa. Na Olimpijskom stadionu Spezia je slavila protiv Rome u lutriji jedanaesteraca (4:2) nakon što u osnovnom dijelu te produžecima nije bilo pogodaka.

Tragičari domaće momčadi bili su reprezentativci BiH – Miralem Pjanić i Edin Džeko koji su bili Romini prvi izvođači s bijele točke, no nisu zatresli mrežu.

Zanimljivo kako je za pobjedničku momčad od prve minute igralo pet Hrvata – Mario Šitum, Ivan Martić i Darijo Čanađija su odigrali svih 120 minuta, Josip Brezovec je igrao do 66. minute, a Josip Mišić do 78. minute. Na klupi su još sjedili Mato Miloš, Simon Sluga i Marijan Ćorić.

Spezia će u četvrtfinalu kupa igrati protiv trećeligaša Alessandrije koji je nakon produžetaka izbacio Genou.

Ostali današnji parovi osmine finala kupa: Fiorentina – Carpi, Napoli – Verona i Juventus – Torino.

>>Arsenal u siječnju dovodi dva hrvatska reprezentativca?!

 

Komentara 2

SC
schwertransport
18:45 16.12.2015.

Super a kaje zinterom

Avatar Abcda
Abcda
22:40 16.12.2015.

Malo nas je al nas ima ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije