Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvučeni PAROVi

Polufinale LP-a: Mandžo protiv Subašića, Modrić i Kova na Vrsaljka

Hrvatska reprezentacija
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
21.04.2017.
u 12:17

Hrvatski nogomet bit će odlično zastupljen u polufinalu s obzirom na to da imamo šestoricu igrača u momčadima koje su se plasirale među četiri najbolje.

Liga prvaka, najeminentnije klupsko nogometno natjecanje, stiglo je do završnice. U igri za veliki trofej ostale su još samo četiri momčadi, a danas u podne saznali smo tko će s kim igrati.

Ždrijeb u Nyonu otkrio nam je da će se u polufinalu sastati Real – Atletico te Monaco – Juventus. To znači da ćemo gledati reprizu prošlogodišnjeg finala LP-a u kojem će Modrić i Kovačić igrati protiv Vrsaljka. Dobra vijest jest da je Šime jučer počeo trenirati pa bi mogao biti spreman za velike izazove u završnici sezone.

Danijel Subašić imat će težak zadatak, morat će zaustaviti Mandžukića i društvo koje je ove sezone u odličnoj formi. Stara dama vjeruje da je ove godine spremna osvojiti svoj treći naslov.

Polufinalni susreti počinju već za dva tjedna, 2. i 3. svibnja, a uzvrati su tjedan dana poslije. Finale se igra u Cardiffu 3. lipnja u 20.45.

Hrvatski nogomet bit će odlično zastupljen u polufinalu s obzirom na to da imamo šestoricu igrača u momčadima koje su se plasirale među četiri najbolje, a zanimljivo je da u svakoj od njih imamo barem po jednoga, čime se još samo Brazil može pohvaliti. U prijevodu to znači da ćemo šesti put zaredom imati predstavnike u finalu te peti put zaredom osvajača ovog elitnog natjecanja.

Juventus Marija Mandžukića i Marka Pjace u četvrtfinalu je izbacio Barcelonu, Kovačićev i Modrićev Real bio je bolji od Bayerna, Vrsaljkov Atletico od Leicestera, dok je Subašić sjajnim obranama pomogao Monacu da izbaci Borussiju.

>>Sportski novinari VL-a vjeruju u finale Real - Juventus, evo i zašto!

>>Predsjednik Reala Modriću šapnuo želju, evo što je Luka napravio!

12:17 - Gotovo je izvlačenje:

Parovi:

Real Madrid – Atletico Madrid

Monaco – Juventus

12.13 – Prilikom izvlačenja ždrijeba, pomagat će legendarni nogometaš i sadašnji Uefin ambasador Ian Rush.

12.07 – Program vodi Pedro Pinto iz Uefe, a trenutačno se predstavljaju klubovi koji su izborili završnicu.

12.02  Počela je ceremonija u Nyonu, Atletico, Juventus, Monaco i Real čekaju svoje protivnike.

11.57 Još nas nekoliko minuta dijeli od početka ždrijeba polufinala Lige prvaka.

Komentara 13

GU
General_U
13:21 21.04.2017.

neizvjesno do kraja ovdje nema favorita.

PA
pavel1001
13:28 21.04.2017.

opet prevaranti imaju laganiji ždrijeb,nema veze,doci ce i Juventusu na tamburu...

HE
herojulice
12:47 21.04.2017.

Pa kad se več hvalimo gdje je u cijelom natjecanju neki naš klub?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije