Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE REĆI SAVAGE?

Spektakl u najavi: Mavrović se vraća u ring? Izazvao 22 godine mlađeg Alena Babića na meč

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
03.09.2021.
u 14:19

Hrgović je sve još popaprio izjavom: - Ako te Babić dobije, ja se ostavljam boksa

Na hrvatskoj boksačkoj sceni je rijetko kada mirno. Niti s aktivnim niti s veteranskim, umirovljenim boksačima. Jedna od legendi zasigurno je i Željko Mavrović čijih se irokeza i fajterskog pogleda svi dobro sjećaju.  

Publika ga je obožavala, a ''šaka sa Srednjaka'' nikada nije isključila mogućnost da nekada opet navuče rukavice na ruke. Sada je to potvrdio na presici Filipa Hrgovića uoči borbe s Crnogorcem Markom Radonjićem. 

17.04.2018., Zagreb - Otvorenje supermodernog boksackog centra u paviljonu 18 Zagrebackog velesajma. Zeljko Mavrovic, Filip Hrgovic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL

Naime, ondje je prozvao hrvatskog boksača Alena Babića koji konstantno želi u ring s Filipom. Mavrović mu je poručio kako ni po jednom parametru nije na Hrgovićevoj razini, ali da se zato može boriti s njim. Podsjetimo, Mavroviću su 52 godine, a Babiću 30. 

- Alen Babić je jedan hrabar momak, čovjek koji izuzetno jako trenira i ima veliku vjeru u sebe. Volio bih stati u ring s jednim takvim mladim, srčanim i atraktivnim boksačem. Tu sam, na raspolaganju. Ako želi boksati, ja sam tu. Može doći u ring, Željko (Karajica) je spreman organizirati takav meč. Neka prođe preko mene ili ću ja proći preko njega prema Mikeu Tysonu. Moj put je prema tim veteranima, ali ako Babić želi ozbiljan meč na razini na kojoj on ovog trenutka je, ja mu se nudim. Imam 52 godine, u super sam formi i vjerujem da mogu pobijediti u tom meču - poručio je i pojasnio:

31.08.2019., Slavonski Brod, Boksacki sparing Zeljka Mavrovica​, ​Gabrijela Veocica​ i ​Matej​a​ Crnkovi​ca​. Sparingu (treningu) je prisustvovao i Mavrovicev bivsi trener Darko Vrataric. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL (ilustracija)

- Filip je svoje rezultate napravio odavno i došao je do ove pozicije nakon godina truda, a ne u par mjeseci. Babić ne pripada ovoj klasi ni po pravilnicima, ni po kvaliteti. Gledao sam Tysona protiv Jonesa i vidio sam da je u treningu. I ja sam u dobrom treningu pa ovog trenutka mogu reći da bih se okušao s njim u ringu. Ne s Joshuom ili Furyjem, ali s Tysonom, Holyfieldom ili nekim iz moje generacije 50-godišnjaka bih - priznao je. 

Hrgović je sve još popaprio izjavom:

- Ako te Babić doobije, ja se ostavljam boksa. 

Bit će zanimljivo vidjeti rasplet događaja...

Komentara 14

TT
TTjac
18:25 08.09.2021.

Dobra, prastara fora za uzet lovu od naivaca.

ZI
zimerman
08:20 05.09.2021.

Hajde sada mangupe Babicu prihvati meč , da vidimo imaš li petlje ili ne

Avatar Liberian
Liberian
13:27 08.09.2021.

ETrash talk..ne znam kako Mavrović uopće može i pomisliti ući u ring s boksačem u naponu snage, pa makar bio on i Babić. Zato mislim da od toga neće biti ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije