Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na premijeri nove sezone

Spektakl na Šalati: Futsal Dinamo i Doukas igrali bez pobjednika

Futsal Dinamo
Foto: Futsal Dinamo
1/7
09.09.2016.
u 23:19

Na zagrebačkoj Šalati pred oko 2.000 navijača Futsal Dinamo igrao je premijeru sezone protiv grčkog prvoligaša Doukasa (5:5)

Futsal Dinamo je na zagrebačkoj Šalati pred oko 2.000 navijača igrao premijeru sezone protiv grčkog prvoligaša Doukasa. U vrlo neizvjesnoj i efikasnoj utakmici Futsal Dinamo i Doukas igrali su 5:5.

Treće izdanje futsal Šalate ponudilo je najbolju utakmicu do sada. Dva kvalitetna protivnika izmjenjivala su se u vodstvu do konačnih 5:5, a utakmica se uz fenomenalan dekor s tribina. 

Tribine su i treće ljeto, na jedinoj stadionskoj futsal utakmici sezone, napravile spektakl za pamćenje. 

Dugo su mreže na Šalati mirovale. Sredinom prvog poluvremena, Grci su poveli 1:0, ali je Futsal Dinamo izjednačio preko Hrvoja Penave, kojemu je asistirao Sadat Ziberi.

Nakon nekoliko minuta izjednačene borbe Doukas ponovno vodi, ali sjajno raspoloženi Penava ponovno pogađa za izjednačenje.

Na samom kraju prvog poluvremena asistent kod prvog pogotka, Ziberi, pogađa za preokret modrih. 

Početkom drugog poluvremena, Grci izjednačuju na 3:3, ali ovoljetno pojačanje, Kristijan Grbeša svojim prvim pogotkom večeras dovodi Dinamo u novo vodstvo.

Deset minuta prije kraja susreta, raspoloženi Petterson zabija dva brza pogotka i odvodi Grke u novu prednost. 

Ipak, na samom kraju utakmice, Kristijan Grbeša izjednačuje rezultat na 5:5. Na večerašnjoj je utakmicu uz Kristijana Grbešu koji je postigao pogodak, debitirali su Mihovil Prgomet, Ivan Herceg i Doug Reed, dok je zbog ozljede debi propustio Vedran Matošević. 

Prvu prvenstvenu utakmicu Futsal Dinamo igra tek krajem rujna, kada im u goste dolazi ambiciozno Novo Vrijeme iz Makarske.

Komentara 3

GM
Gusta magla
23:45 09.09.2016.

Cak neke slike i nisu sa salate....pa jel se moze nize past u novinarstvu. Dvjestotinjak besposlicara masu zastavama i to je vijest....uzas

BA
bajbok11
10:35 10.09.2016.

Potpuni debakl uz poluprazne tribine iako se dizalo "sve kaj hoda". Autor očajnički briše komentare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije