Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILI SE HUMANITARCI

'Nije istina da je Cristiano Ronaldo donirao novac djeci Nepala'

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL
14.05.2015.
u 13:53

- Vijest koja se proširila nije točna, Ronaldo nije donirao novac za Spasimo djecu - rekao je glasnogovornik te humanitarne organizacije.

Cristiano Ronaldo pokazao je veliko srce i pozvao putem svog Facebook profila na pomoć djeci u Nepalu, ali informacije o tome da je donirao sedam milijuna eura ipak nisu točne.

- Vijest koja se proširila nije točna, Ronaldo nije donirao novac za Spasimo djecu - rekao je glasnogovornik te humanitarne organizacije.

Ali zahvalni su mu na činjenici da je iskoristio činjenicu što ga na Facebooku prati više od sto milijuna ljudi, od kojih je djelić njih svakako poslušao savjet i uplatio novac. No Portugalac sam to nije učinio, barem ne pod svojim imenom.

To nije bio slučaj u prošlosti, kad je pod svojim imenom pomogao žrtvama tsunamija u Indoneziji i kad je pomogao djeci Gaze koja su ostala bez svega nakon izraleskih napada. Čak se ni ne tetovira kako bi mogao redovito donirati krv.

Stoga, možda jednostavno nije želio biti eksponiran i donirao je novac pod drugim imenom, ipak organizacija Spasimo djecu nije u priopćenju naglasila da nisu primili navedenu svotu odjednom.

>> Cristiano Ronaldo donirao Nepalu više novca nego neke države

Komentara 1

Avatar dosadni
dosadni
14:03 14.05.2015.

baš je ljudina, katastrofa bahata, jučer odmah pobjegao da ne mora čestitati protivniku, a laže čim zine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije