Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IGRA U HSV-U
Povratak na članak

Spas za Halilovića? Želi ga nekoliko španjolskih klubova

- Rekao sam ranije kako Barcelona ima puno zanimljivih mladih igrača no da mi se posebno svidio Halilović. Talentiran je i kvalitetan te je jedan od onih koje pratimo - izjavio je Monchi.

Komentari 5

ST
stimo
17:15 02.12.2016.

ispod naslova napusite placeni oglas

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
19:10 02.12.2016.

Želim mu puno sreće ali (jedno velko ALI) na zadnjem nastupu prije neg je završil na tribini vidla se ta njegva velka lucidnost i raskoš talenta. Išel je sam prema golu, stoper ga je pratil s lijeve strane, a on je otišel desno od gola i na kraju opal. Ni problem kaj je imal prednost u startu i kaj ga je stoper stigel (igrač bez lopte uvijek je brži). Problem je kaj ni skrenul pred stopera ( i usporil ga, zasutavil na tren) i otišel ravno u gol (a ljevak je) neg skroz na slabiju nogu i od gola. To se vuči u podmlatku, a talentiran igrač napravi instiktivno. Tak nekaj više nesme ponovit jer bude i završil trajno na tribini !!!

VL
DU
Deleted user
12:50 11.12.2016.

PR članak

VL
Avatar jumanji
jumanji
14:01 02.12.2016.

ima on talenta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.