Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVI PROTIVNICI

Spartak poražen, 90. minuta kobna za Udine

09.11.2008.
u 17:14

Slijedeći suparnik Dinama u Uefinoj ligi, moskovski Spartak, zabilježio je novi poraz u ruskoj ligi. Opet su izgubili od gradskog rivala, Lokomotiva je odnijela sva tri boda. Za to joj je bio dovoljan jedan pogodak na gostovanju kod Stipe Pletikose. Već u 6. minuti gosti su poveli i tu prednost zadržali do kraja utakmice. Spartak je tako ipak bolje prošao nego kad je igrao s CSKA-om, također klubom iz Moskve, kad je izgubio 5:1.

Pletikosa je branio cijelu utakmicu, ali nije uspio do kraja spasiti svoju momčad koja je sada na sedmom mjestu ruskog prvenstva.

Udinese je držao bod sve do kraja u derbiju talijanskog prvenstva. Na gostovanju kod Intera samo se čekao kraj susreta, tih 0:0 zadovoljavalo je goste iz Udina, a onda je Julio Cruz u 90. minuti susreta donio pobjedu Interu. Tako Udinese sada polako gubi korak u borbi za naslov prvaka, iako zaostatak nije velik i na njih još uvijek treba računati. A u Uefinoj ligi ionako su mirni, nakon dvije utakmice imaju šest bodova (pobijedili kod kuće Tottenham i u Moskvi Spartak) i ne moraju se previše opterećivati tim natjecanjem kod ne dođe druga faza.

NEC Nijmegen pobijedio je PSV s 1:0 i sad je na šestom mjestu nizozemske lige.

Tottenham je jučer igrao u Manchesteru protiv Cityja, a Luka Modrić i Vedran Ćorluka i dalje se zajedno sa svojim suigračima bore da bi pobjegli sa samog dna tablice...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije