Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO DIO TRANSFERA

Spartak: Pletikosa može u Tottenham

Stipe Pletikosa
Antonio Bronić
28.12.2009.
u 12:43

Čelnici moskovskog Spartaka spremni su Tottenhamu ponuditi Stipu Pletikosu u pregovorima za povratak Romana Pavljučenka u ruski klub.

Piše to engleski Daily Mail uz dodatak da ruska strana neće pristati na visoku cijenu za nezadovoljnog napadača, a zna se da menadžer Spursa Harry Redknapp nema namjere spuštati cijenu ispod nekih 15-ak milijuna funti.

Spartak, koji je 28-godišnjaka prodao prije godinu i pol dana za 13.8 milijuna funti, nije spreman ponuditi više od 10. Sportski direktor Spartaka Dmitrij Popov kaže:

- Službenu ponudu za Pavljučenka dali smo prošloga ljeta. Htjeli smo ga dovesti na posudbu uz mogućnost kupnje ili kupiti ga. Nismo bili zadovoljni onime što su Spursi tražili.

"Spartak bi sada mogao iskoristiti interes Spursa za 30-godišnjeg Pletikosu te tako pokušati kompletirati posao. Hrvatski golman bio je na pragu potpisa za momčad s White Hart Lanea u prije no što je pretrpio tešku ozljedu koljena u suton ljetnog prijelaznog roka. Spursi su prošloga mjeseca provjerili kako teče njegov oporavak u namjeri da ga dovedu kao zamjenu za Heurelha Gomesa", piše Daily Mail.

- Nismo razgovarali o mogućnosti zamjene, no sve ovisi o Spursima. Znamo da Stipe želi u Englesku gdje su mu Tottenhamovi liječnici pregledali koljeno. Odluče li Londončani da žele Pletikosu, Spartak neće blokirati dogovor - zaključuje Popov.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije