Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završni turnir

Spanoulis srušio CSKA, Olympiakos u finalu protiv Fenera

Vassilis Spanoulis
Reuters/PIXSELL
19.05.2017.
u 23:20

Željko Obradović imat će priliku osvojiti deveti naslov klupskog prvaka.

U nedjeljnom istanbulskom finalu košarkaške Eurolige, u 20 sati, igrat će momčadi Fenerbahçea i Olympiakosa.

Bit će to prilika za Željka Obradovića da osvoji i deveti naslov klupskog prvaka nakon što je sa svojim Fenerom u polufinalu nadigrao madridski Real (84:75) za što je najzaslužniji američki centar Udoh (18 koševa, 12 skokova i 8 asistencija).

Za pobjedu Olympiakosa nad braniteljem naslova CSKA (82:78) zaslužni su mnogi, ali najviše genijalni Spanoulis koji je 10 od svojih 14 koševa ubacio u posljednjih šest minuta susreta.

Komentara 1

Avatar links
links
07:27 20.05.2017.

CSKA je po m-ti put srušio Teodosić svojim ludjačkim odlukama u posljednjim momentima utakmice, ali eto, čovjek je u dest godina jednom bio prvak, jednom izgurao repku i svi mu se klanjaju a što je devet puta izdivljao i podbacio se zaboravlja, zanimljiv lik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije