Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILI KRALJEVI ILI HRVATSKA

Španjolski mediji: Real je nezadovoljan Modrićem, postavio mu je ultimatum

KATAR 2022 - Luka Modrić slavio u društvu djece i Matea Kovačića
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
31.03.2023.
u 10:41

Sport navodi i da je Real nezadovoljan Modrićem. Smeta im to što je s 37 godina na leđima ovih dana igrao za Hrvatsku protiv Walesa i Turske. Ako s 38 godina ne napusti hrvatsku reprezentaciju, Modrić neće dobiti novi ugovor

Real Madrid iduće bi sezone mogao znatno promijeniti momčad, a to znači da neće svim igračima biti produljen ugovor. Luka Modrić je među igračima za koje se još ne zna hoće li dobiti novi ugovor. Modrić je već najavio kako ne želi u Saudijsku Arabiju nego želi završiti karijeru u Realu, ali ne zavisi sve o njemu. 

Real i Modrić se udaljavaju, piše španjolski Sport te navodi da je kapetan hrvatske reprezentacije uzrujan zbog situacije. Navode da ga nitko iz kluba nije nazvao da poragzovara o novom ugovoru. Real želi dovesti pojačanja u veznom redu i o tome ovisi hoće li zadržati Modrića i Ceballosa koji imaju ponude drugih klubova.

No, Sport navodi i da je Real nezadovoljan Modrićem. Smeta im to što je s 37 godina na leđima ovih dana igrao za Hrvatsku protiv Walesa i Turske. Ako s 38 godina ne napusti hrvatsku reprezentaciju, Modrić neće dobiti novi ugovor, piše Sport.

S druge strane, Modrić ima ponudu iz Al Nassra iz Saudijske Arabije u kojem igra Cristiano Ronaldo. Luka bi pred kraj karijere mogao zaraditi ogroman novac, Arapi nude 40 milijuna eura godišnje bruto.

>> Poznati portal izračunao bogatstvo Darija Srne. Evo koliko je 'težak' legendarni kapetan

Ključne riječi

Komentara 8

OL
olujasviholuja2
14:29 31.03.2023.

Pritisak na Luku da se odrekne reprezentacije da se oslabi naša reprezentacija,jer je španjolska u finalu sa Hrvatskom,Italijom i nizozenskom ligi nacija,

MA
Maraschino
14:50 31.03.2023.

Modricu, uzmi 40 mill.od Arapa. Igras 3,4 godine I onda, Sa 40 I kusury, imas bar sveskupa 100 mil. Dollara. Hej, pitati mozemo bilo koga, svatko bi uzeo 40 mil. I sa 41,42 godine osao u penziju. Ili kupis sebi klub. Luka, uzmi pare dok mozes. Za 10 godina sve je proslost. I bilo nekada, davon...

DU
Deleted user
16:49 31.03.2023.

Real je premali klub za velikog Luku!!! Luka vrati se u Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije