Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup konfederacija

Španjolska u polufinalu ide na Italiju, Urugvaj na Brazil!

Urugvaj vs Tahiti (1)
Reuters/Pixsell
23.06.2013.
u 22:55

Urugvaj se s lakoćom obračunao s Tahitijem i pobijedio 8:0, a Španjolska je s 3:0 pobijedila Nigeriju

U trećem, posljednjem kolu skupine B Kupa konfederacija riješeno je pitanje tko će u polufinale. Iako je sve bilo otvoreno pa je u teoriji i Španjolska mogla ispasti, iznenađenja nije bilo.

Urugvaj se s lakoćom obračunao s Tahitijem i pobijedio 8:0, a istaknuo se Abel Hernandez koji je postigao četiri pogotka. U drugoj utakmici Španjolska je pobijedila Nigeriju 3:0. Furija je povela već u trećoj minuti, strijelac je bio Jordi Alba. Torres je povisio vodstvo u 61. minuti, a konačan rezultat svojim drugim pogotkom postavio je Alba u 88. minuti.

Španjolska je prva u skupini i ima maksimalnih devet bodova, drugi je Urugvaj sa šest, Nigerija ima tri, dok je prvak Oceanije Tahiti natjecanje završio bez bodova, a gol-razlika mu je 1:24.

Sad je, dakle, poznato da će u polufinalu igrati Španjolska i Italija te Brazil i Urugvaj.

>>Brazil svladao Italiju s 4:2 i osigurao prvo mjesto u skupini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije