Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA 31:25

Španjolska u našoj skupini slavila protiv Češke

Španjolska - Češka
Foto: Pixsell/Reuters
16.01.2020.
u 18:02

Španjolska je sa četiri boda vodeća u skupini I. Drugoplasirana Hrvatska i treća Austrija imaju po dva boda i utakmicu manje koju će odigrati s početkom u 18.15 sati.

U prvoj utakmici druge faze natjecanja na Europskom prvenstvu za rukometaše, odigranoj u četvrtak u Beču, reprezentacija Španjolske svladala je Češku sa 31-25 (14-9).

Španjolce su do pobjede predvodili Alex Dujshebaev i Angel Fernandez sa pet pogodaka, a kod Čeha je najefikasniji bio Ondrej Zdrahala sa osam golova.

Španjolska je sa četiri boda vodeća u skupini I. Drugoplasirana Hrvatska i treća Austrija imaju po dva boda i utakmicu manje koju će odigrati s početkom u 18.15 sati.

Bez bodova su u drugi krug ušle Bjelorusija, Njemačka i Češka. Bjelorusija i Njemačka će odigrati posljednju utakmicu današnjeg programa, s početkom u 20.30 sati.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije