Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremne utakmice

Španjolska razbila Južnu Koreju, a Češka pobijedila Rusiju

Španjolska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
Autori: Drago Hudika, Hina
01.06.2016.
u 19:52

Španjolci i Česi na Euru igraju u skupini s Hrvatima. U pripremnoj utakmici Španjolska je pobijedila Južnu Koreju sa 6:1, a Češka je bila bolja od Rusije - 2:1

U pripremnoj utakmici uoči Eura španjolska reprezentacija je u Salzburgu pobijedila Južnu Koreju sa 6:1, te najavila dobru formu uoči europske smotre u Francuskoj na kojoj brane naslov. Španjolska u  skupini igra protiv Hrvatske.  

Španjolci su poveli u 31. minuti pogotkom Davida Silve iz slobodnog udarca, koji je pogodio same rašlje.

Samo dvije minute kasnije Cesc Fabregas je povećao na 2:0, a do kraja susreta su po dva pogotka postigli Nolito (38., 54.) i Alvaro Morata (50., 89.). Jedini pogodak za Korejance zabio je  Se-Jong Joo (83). 

Španjolci su prije tri dana slavili protiv BiH sa 3:1.

Drugi naš suparnik na EP-u Češka igrala je u Innsbrucku protiv Rusije i pobijedila sa 2:1.

Poveli su Rusi u 6. minuti pogotkom Kokorina , a Česi su izjednačili početkom drugog poluvremena. U 49. minuti za 1:1 pogodio je Rosický, a pobjedu im je donio Necid u posljednjoj minuti susreta.

Prije šest dana Češka je pobijedila Maltu sa 6:0.

>>Rezervna furija jača od BiH, Turci tek u 90. slomili Crnu Goru

Komentara 1

Avatar cera
cera
21:16 01.06.2016.

Svi igraju prijateljske sa jakim dobrim a naši sa najgorima hahahaha koja taktika hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije