Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP KOŠARKAŠA
Povratak na članak

Španjolska nakon dva produžetka svladala Australiju i plasirala se u finale

Španjolska će u finalu igrati protiv pobjednika susreta Argentine i Francuske. Taj je susret na rasporedu danas od 14 sat.

Komentari 3

OD
otac_domovine
14:06 13.09.2019.

Spanjolci vladaju kosarkaskom sudackom organizacijom kao Mamic HNLovom. Sjetimo se nevidjene pljacke stoljeca u Beogradu gdje na Tomasu nisu sviral faul za iskljucenje u zadnjim sekundama pri nasem vodstvu.. Od tad vise ne gledam kosarku.

VL
GE
genex
12:52 13.09.2019.

sramota.sudac ih vratio u zadnjim sekundama utakmice svirajući faul boguta koji može svirati samo netko tko je korumpiran.dobro je bugut pokazivao prstima da je to plaćeno.hebeš sportove gdje sudac kroji krajnji rezultat.zato u principu i ne gledam košarku,rukomet,vaterpolo.

VL
Avatar dzambo
dzambo
15:11 13.09.2019.

Australija je tribala igrat u finalu....ovak je ''nategnuto'' sve dok Spanija ne dobije tekmu....ocekujem Argentinu u finalu i da ''razbucaju'' ovu Spaniju....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.