Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska utakmica

Španjolska lako s Venezuelom, Del Bosque najuspješniji trener furije

'Spain\'s head coach of the national soccer team Vicente Del Bosque attends a training session at the Spanish Soccer Federation headquarters in Las Rozas, outside Madrid June 10, 2010. REUTERS/Juan Me
'JUAN MEDINA'
08.06.2011.
u 12:37

Španjolska nogometna reprezentacija uspješno je završila miniturneju po Sjevernoj i Južnoj Americi

Aktualni svjetski i europski prvaci pobijedili su Venezuelu u gradu Puerto la Cruzu sa 3:0, a pogotke su postigli Villa, Pedro i Xabi Alonso.

Bila je to druga pobjeda furije na turneji preko "bare", nakon što su u Bostonu "polupali" SAD sa 4:0.

No, pobjeda nad Venezuelom ostat će upisana u povijesti španjolske nogometne reprezentacije kao rekordna za njena izbornika Vicentea del Bosquea.

Iskusnom stručnjaku bila je to 39. međunarodna pobjeda na klupi furije, čime je prestigao legendarnoga Luisa Aragonesa.

No, Del Bosque do svoga je rekorda došao sa 10 utakmica manje od prethodnika na kormilu Španjolske. Aragonesu su za 38 pobjeda trebale 54 utakmice, a poznatom brki samo 44 utakmice za 39 pobjeda!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije