Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE

Španjolci u zadnjoj sekundi slavili protiv Danske, Francuzi 'razbili' Slovence

SP Katar 2015. - Španjolska
Reuters/PIXSELL
28.01.2015.
u 22:04

Aktualni prvaci svijeta pobijedili su 25:24, a aktualni prvaci Europe pobijedili su 32:23.

Aktualni svjetski prvaci Španjolci u dramatičnom ogledu pobijedili su Dansku 25:24 (11:11), a pobjednički pogodak zabio je Joan Canellas samo dvije sekunde prije kraja susreta. Francuska je do polufinala stigla uvjerljivom pobjedom protiv Slovenije 32:23 (18:10).

Španjolsku su do pobjede predvodili Valero Rivera s deset pogodaka te Raul Entrerrios i Joan Canellas koji su dodali po pet. Najučinkovitiji kod Danske bili su Mikkel Hansen i Anders Eggert sa po šest golova.

U drugom susretu sve je bilo jasno do poluvremena. Francuska je nakon prvog dijela vodila protiv Slovenije 18:10, a u nastavku je mirno održala prednost do konačnih 32:23. Omeyer je opet bio fenomenalan i skupio 18 obrana.

U polufinalnim susretima 30. siječnja sastaju se Španjolska i Francuska te Katar i Poljska. Istoga dana na rasporedu su i dvoboji za poredak od petog do osmog mjesta u kojima će igrati Hrvatska i Njemačka te Danska i Slovenija.

>> Katar postao iznenađenje prvenstva – ušao u polufinale!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije