Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE NUŽNO'
Povratak na članak

Španjolci se žestoko bune, ali Barcelona poručuje: Ne odustajemo od Superlige

U četvrtak se po prvi put javno obratio Barcelonin predsjednik Joan Laporta poručivši kako je "apsolutno neophodno da veliki klubovi iznesu svoje mišljenje vezano za podjelu novca".

Komentari 2

Avatar GeniKameni
GeniKameni
18:04 22.04.2021.

Ja bih ih cak i pustio da osnuju tu svoju "superligu", ali ne mogu oni onda ocekivati dobrodoslicu u nacionalnim prvenstvima svojih drzava, niti u bilo kojem natjecanju koje organizira FIFA, kontinentalni ili nacionalni nogometni savezi. Osnujte svoju "superligu" i kupite prnje iz ostalih natjecanja! Jer ovo sto oni zele, to je sto bi se u narodu reklo "piskit cu, kakit cu".

VL
Avatar dzambo
dzambo
19:21 22.04.2021.

Problem je u ovome i to vec godinama i zasto sad navijaci svih ti klubova trebali bi ''bail out'' te velike klubove koji nisu znali upravljati sa novcem koji raspolazu i sto su poslije toga ulazili u velike kredite da plate svoje igrace koji brat bratu ni priblizno toliko nevrijede, sve je to ka ''Housing bubble u Americi'' napuhivanje i kad puca il pukne e onda da ih se izvuce iz tih njhovih nerazumni-nelogicnih transakcija i sad pogotovo ovi Engl. klubovi neki zele da dovode u ovom prelaznom roku jos igraca i da ih jos vise plate (naravno uzimanjem kredita) i bez obzira sto ovaj ''virus'' remetio je citavu zadnju god. sve njihove tekme i zarada im je opala...ONI OPET i pored ovolike krize financija da i dalje gone po svome i da ih sad navijaci u svijetu vade iz toga i samo zato njima treba ova Super Liga za prekomjerno trosenje i brzu zaradu za neke a da navijaci sirom svijeta placaju tu cijenu od TV Tekmi,dresova,ostalih artikala ,ulaznica i kad se malo bolje pogleda sve te cijene koje navijaci placaju u zadnjih 20-tak god, idu samo gore-poskupljuju i tome nema kraja i sto je najsmjesnije hoce da to ostvare bez ikakvih uslova i da im se garantira novac i neispadanje iz te Super Lige i gdje bi svake sedmice navijaci gledali ''prijateljske'' tekme i debelo placali za to i na kraju nevidim bista u tome i da na primjer neki klub od tih utekne bodovno u toj jednoj grupi drugom na tabeli i taj drugi ima jos tekmi igrat koje NISTA ne bi znacile a lova garantirana, mislim stvarno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.