Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka ili Raketa

Španjolci se svađaju: Tko ima boljeg Hrvata, Real ili Barcelona?

Mandžukić, Modrić, Rakitić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
03.03.2015.
u 22:36

Navijači se svađaju, a kockastim veznjacima to itekako godi, jer su još donedavno bili upitnici (barem za njihove sadašnje poslodavce) na njihove mogućnosti

Ivan Rakitić iz dana u dan igra sve bolje u Barceloni i postao je jedan od nositelja igre. U prošlom kolu odigrao je sjajno te pogotkom i asistencijom olakšao svom klubu put do pobjede. Istovremeno Luka Modrić još uvijek se oporavlja od ozljede, a koliko znači Realu dovoljno govori činjenica da su navijači skandirali njegovo ime tijekom susreta protiv Villarreala.

Hrvatska može biti sretna što ima dvojicu tako sjajnih igrača u velikanima poput Barcelone i Reala, a ovih je dana to bila tema na španjolskom medijskom tržištu. Posebice preko foruma gdje se daju iščitati teme – Tko ima boljeg Hrvata, Real ili Barcelona?

Navijači se svađaju, a kockastim veznjacima to itekako godi, jer su još donedavno bili upitnici (barem za njihove sadašnje poslodavce) što se tiče njihove mogućnosti u slavnim svjetskim klubovima.

Goal.com je zbog toga odlučio izvući statistike dvojice hrvatskih igrača i usporediti njihov učinak, što možete pogledati OVDJE!

>>Pogledajte kako je Santiago Bernabeu zazivao povratak Luke Modrića

Komentara 12

DU
Deleted user
00:15 04.03.2015.

ma nema do Luke

DU
Deleted user
00:54 04.03.2015.

Rakitić mi je izuzeto drag, ali Luka Modrić je za koplje iznad njega. Za razliku od Raketa ipak Modrić ima neprekinuti kontinuitet sjajnih igara u Realu (osim nakon povrede) i to u razdoblju kad je Real osim prvenstva osvoji svee što se osvojiti može. Rakitić je sjajan ali je Luka jedinstven.

ON
onztwo
08:15 04.03.2015.

Luka Modric je po individualnoj kvaliteti najbolji hrvatski igrac svih vremena. On je bio prosle sezone najbolji vezni igrac svijeta. To nije niko dosad postigo od nasih i 98-generacija je ok samo zbog 3 mjesta. Luka je glavni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije