Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEIZOSTAVNA KARIKA

Španjolci se raspisali o vatrenom i njegovom 'šokantnom rekordu'

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
14.11.2018.
u 19:06

Ukupno je naš veznjak odigrao već 58 službenih utakmica ove godine, te je na dobrom putu sruši vlastiti rekord iz prošle godine kada se zaustavio na brojci 63.

Ivan Rakitić neizostavna je karika Barcelone, no zbog crvenog kartona protiv Betisa propustit će derbi protiv Atletica.

Nakon reprezentativnih obaveza Raketi će itekako doći malo duži odmor jer on je igrač s najviše odigranih utakmice ove sezone u katalonskom klubu.

Ne čudi stoga da je Mundo Deportivo objavio tekst posvećen Ivanu s naslovom: Šokantan rekord Rakitića.

Foto: Reuters/Pixsell

Ukupno je naš veznjak odigrao već 58 službenih utakmica ove godine, te je na dobrom putu sruši vlastiti rekord iz prošle godine kada se zaustavio na brojci 63.

Velika je mogućnost i da će odigrati preko 65 utakmica ove godine jer pred njim su dva nova izazova s reprezentacijom, nakon čega se vraća u Barcelonu, koju do kraja godine očekuje još osam utakmica.

Zasad se zna da propušta samo jednu, onu za deset dana na Wanda Metropolitani protiv Atletica.

>> Pogledajte i posljednji trening vatrenih uoči Španjolske

Komentara 7

JU
juma
19:26 14.11.2018.

Rakitic je i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji od nekih 700 igraca, bio igrac s najvise odigranih utakmica u sezoni. Samim tim je i njegov doprinos uspjehu ekipe veci i moze mu se oprostiti sto je ponekad bio potpuno iscijedjen i bez snage, ali ipak je odigrao sve produzetke i zabio odlucujuce penale.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:56 14.11.2018.

A lazljivac je umoran, treba mu rekuperacija od 6 mj. Mos misliti. Bez Ronalda je obican igrac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije