Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOV AS

Španjolci se boje Petkovića: 'Zabio jedan od najvažnijih golova u povijesti. Pratili su ga Simeone i Atletico'

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Luka Stanzl/PIXSELL
17.06.2023.
u 19:35

Ofenzivac hrvatskog prvaka pružio je jako dobru igru protiv oranja i zabio dalekometni projektil

Bruno Petković odigrao je sjajnu utakmicu protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija i pokazao se kao izvrstan džoker s klupe Zlatka Dalića. Španjolski mediji, pogotovo madridski AS, istaknuo je dvojicu hrvatskih igrača koji će predstavljati prijetnju furiji, a radi se o Luki Modriću i Bruni Petkoviću. 

U tekstu pišu da je napadač Dinama bio junak Hrvatske u utakmici protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu, ali i protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija. Spominje se da je njegovu karijeru pratio i Atleticov trener Diego Simeone, a onda i citira Serse Cosmi, koji je za Petkovića rekao da je poput Zlatana Ibrahimovića.

Petkovićev gol iz 117. minute četvrtfinala Svjetskog prvenstva protiv Brazila As opisuje kao 'jedan od njegovih najvažnijih golova u nogometnoj povijesti Hrvatsk', a za njegovu izvedbu i gol protiv Nizozemske piše da je ponovno bio čaroban. 

VEZANI ČLANCI:

- Njegova vrijednost na Transfermarktu pala je s 13.5 na 5 milijuna eura. Funkcionira tako da šokira druge. Španjolska mora biti na oprezu - smatra AS i dodaje kako je za Petkovića izbornik Dalić govorio da je igrač za Real i Barcelonu. 

Komentara 1

OD
odlučni
09:54 18.06.2023.

Da fantastican umjetnik ali bolestan u glavi.Ims znanje najvecih ali neozbiljan i neodgovoran.Kad bi ga neko mogao dovesti u red i Benzema mu nije ravan.Ovako kad nece nije ni za Kustosiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije