Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završilo 30 razlike

Španjolci s razlogom izabrali Srbe: Furija razbila orlove

Španjolska košarkaška reprezentacija, Eurobasket2013 (1)
Sasa Despot/Zurnal24/PIXSELL
18.09.2013.
u 19:11

U polufinalu će igrati protiv pobjednika iz susreta Slovenije i Francuske koji se igra večeras

"Španjolci su namjerno izgubili od Italije, odabrali su nas za protivnike u četvrtfinalu Eurobasketa, a to bi im se moglo obiti o glavu", govorili su Srbi nakon dramatične i uzbudljive završnice drugog kruga Eurobasketa.

No, pokazalo se da su Španjolci, ako su doista birali, to učinili s razlogom. Naime, u prvom četvrtfinalnom susretu pregazili su Srbiju, bilo je 90:60.

Od samog početka utakmice furija je pokazala autoritet, a u prvoj četvrtini primili su svega pet koševa. Na odmor su Španjolci otišli s vodstvom 48:23, a Srbi su vjerovali da u drugom dijelu mogu do preokreta.

No, treća četvrtina počela je serijom Španjolaca 10-0 i sve nade su nestale. Na kraju je završilo 30 razlike za Španjolce, iako su u trećoj četvrtini imali i nevjerojatnih 40 koševa prednosti.

U polufinalu će igrati protiv pobjednika iz susreta Slovenije i Francuske koji se igra večeras.

>>Tedeschi: Bez euforije, mi bismo i 6. mjesto pokopali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije