Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDIJI JAVLJALJU:

Španjolci poludjeli na Srbina i Albanca: Udružili su se kako bi nas iskoristili

Ante Rebić i Luka Jović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
26.04.2019.
u 17:33

Lukino se ime često dovodi u vezu sa španjolskim velikanima poput Reala iz Madrida te Barcelone, međutim tamošnji mediji pišu kako su veliki rivali složni u razmišljanju da ih srpski nogometaš zajedno sa svojim agentom samo koristi kako bi povisili cijenu napadaču Eintrachta.

Srpska nogometna senzacija Luka Jović koji je nedavno i službeno potpisao ugovor s Eintrachtom iz Frankfurta do 2023. godine, svakako će biti jedan od najvećih zvijezdi ljetnog prijelaznog roka. Jović je ove sezone postigao 25 golova u 42 utakmice u svim natjecanjima.

Lukino se ime često dovodi u vezu sa španjolskim velikanima poput Reala iz Madrida te Barcelone, međutim tamošnji mediji pišu kako su veliki rivali složni u razmišljanju da ih srpski nogometaš zajedno sa svojim agentom, Albancem Falijem Ramadanijem, samo koristi kako bi povisili cijenu napadaču Eintrachta. 

Svoje stajalište temelje na činjenici da je njemački list  Die Adler prenio javnosti informaciju o njihovim interesima za Jovića samo kako bi njemački prvoligaš dobio određenu prednost u pregovorima. Prilog u tome ide i izjava Lukinog oca koji ističe da je sinova želja ostanak  u Frankfurtu.

I dok se Barcelona s Eintrachtom ne može dogovoriti oko konačne cijene srpskog napadača čija konačna ponuda iznosi 80 milijuna eura, Madriđani su frustrirani jer su detalji njihova sastanka pušteni u javnost. 

Španjolski "Sport" također dodaje, a prenosi portal One football da su se tim potezom čelnici Frankfurta nadali da bi svome igraču mogli još podići cijenu i natjerati Bayerna i PSG da plate više. 

>>>Pogledajte u video koliko iznose vrijednosti hrvatskih nogometaša

Komentara 1

BI
Bilidelikt
19:41 27.04.2019.

Kad njemci pričaju o varanju dođe mi da povratim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije