Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Lukin horor'

Španjolci kritizirali Modrića kao nikad, predsjednik Reala ga je odlučio staviti na prodaju!

Luka Modrić
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
1/5
02.04.2017.
u 19:43

Ne možemo se sjetiti kada su španjolski mediji posljednji puta toliko iskritizirali Luku. Čak i oni bliski Realu.

Real Madrid je u 28. kolu španjolskog prvenstva tek pred kraj susreta uspio slomiti otpor Alavesa i na kraju slaviti sa 3:0. Kraljevski klub zadržao je tako solidnu prednost ispred drugoplasirane Barcelone (pet bodova viška), no pobjeda protiv deset momčadi ostvarena je mnogo teže nego što govori rezultat.

Posebno lošu igru pružio je Luka Modrić, koji je propustio prijateljsku utakmicu s Estonijom, pa ga je trener Zinedine Zidane izvadio u 68. minuti pri vodstvu 1:0. Umjesto njega ušao je Mateo Kovačić.

A ne možemo se sjetiti kada su španjolski mediji posljednji puta toliko iskritizirali Luku. Čak i oni bliski Realu. As je tako Modrićevo izdanje protiv Alavesa proglasio njegovom najgorom utakmicom godine.

Marca je pak navela kako je između vezne linije Modrić - Kroos i napada kraljevskog kluba bila 'pustinja', da taj prostor nije ispunjen potrebnom trkom i kvalitetnim dodavanjima. Tek povremeno je tu djelovao Isco ili Benzema kad bi se vraćao po loptu. Marcin reporter još se zapitao što se to događa s hrvatskim veznjakom u posljednjim utakmicama opisavši njegov nastup kao 'Modrićev horor'.

Alberto Piñero, novinar španjolskog izdanja Goala koji prati Real, zaključio je kako je Isco jednostavno dokazao da je bolji igrač od Modrića.

A najdalje je otišao Donbalon.com otkrivši da je predsjednik Reala, Florentino Perez, kazao kako je Luka Modrić na prodaju.

- Nakon jedne od najgorih partija ove sezone očito je kako je 31-godišnji veznjak u silaznoj putanji. A iako je važan igrač kraljevske momčadi, čelnik Reala spreman ga je prodati ako stigne nemoralna ponuda. Perez je priopćio i Zidaneu da je Modrić na prodaju, a ukoliko na Santiago Bernabeu iz Liverpoola stigne još i Phillipe Coutinho vezni red će biti pretrpan što bi moglo uzrokovati Modrićev odlazak - naglašava Donbalon.com.

>>Pet bodova više od Barce: Real s Modrićem i Kovačićem do nove pobjede

Komentara 46

Avatar Idler 3
Idler 3
20:07 02.04.2017.

Svak ima uspona i padova pa tak i Luka no Isco nemre bit bolji čak nit pod razno. On more bit sam odmoreniji jer ni standardan. Uglavnom puno put su ga hraćkali no on se uvijek vraćal iako je već u godinama u kojim je jako teško igrat za Real !!!

BA
barkod
20:16 02.04.2017.

Nakon jedne loše odigrane utakmice ne mora značiti odmah transfer.

GE
genex
20:12 02.04.2017.

koja idiotarija.real je toliko loš u obrani da se luka mora previše trošiti pokrivanjem rupa u obrani tako da je jednostavno predaleko od ronalda i balea.uostalom snaga modrića se vidjela u zadnjoj tekmi reprezentacije koju je odigrao maestralno. što se tiče namjera pereza,to može biti istina jer ovaj želi što više španjolaca u prvoj momčadi (sjetite se samo gluposti kad se htio riješiti golmana navasa koji je za klasu bolji od ovog španjolca koji brani u mu). ako ga budu zaheb...li ,luka bez razmišljanja treba otići kod mourinja gdje bi on i pogba rasturali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije