Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE EURA

Španjolci će u finale ako zaustave Karabatića

Nikola Karabatić
Fabian Stratenschulte/DPA/PIXSELL
23.01.2014.
u 23:09

Prema kladionicama, Francuska je ozbiljan favorit: tečaj na pobjedu Francuza je 1,65, remi je 7,8, a pobjeda Španjolaca 2,6.

U drugom polufinalu Europskog prvenstva sučelit će se Francuska i Španjolska. Prema kladionicama, Francuska je ozbiljan favorit: tečaj na pobjedu Francuza je 1,65, remi je 7,8, a pobjeda Španjolaca 2,6. Čini nam se da su se “bookmakeri” ipak malo zaigrali.

Ponuđeni omjer svakako ne odgovara realnim prognozama... Španjolska je, naime, aktualni svjetski prvak. Španjolski vratari, nadalje, brane u francuskoj ligi (Sierra u PSG-u, a Perez u Granollersu) i vrlo dobro poznaju francuske igrače. Francuzi su, k tome, na ovome prvenstvu pokazali slabosti u obrani i nismo baš sigurni da će imati adekvatni odgovor protiv, primjerice, raspucanog Aginagaldea...

Napokon, Španjolska će u tu utakmicu ući odmornija jer je u zadnjem dvoboju u skupini imala lakšeg suparnika. Utakmica s Makedonijom, iako je nosila teoretsku potvrdu prolaska, ipak je bila relaksirajuća, pa je izbornik Manuel Cadenas rotirao momčad i odmarao najbolje igrače. Francuzi su, pak, izgubili nevažnu utakmicu od Švedske, pri čemu je Onesta također odmarao najbolje. Svakako najveći francuski adut bit će Nikola Karabatić. Zaustave li ga Španjolci, pola će posla odraditi.

>> Karabatićeve gaćice zasjenile novu uvjerljivu pobjedu Francuske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije