Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBONA U ČEŠKOJ

Spahija: I dalje ću davati minute našim klincima

'30.04.2013., Zagreb - U Kosarkaskom centru Drazen Petrovic odigrana je utakmica A-1 Liga za prvaka, 10. kolo, KK Cibona - KK Alkar. Marko Jagodic Kuridza. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
22.10.2013.
u 08:00

Cibona u svojoj skupini Eurokupa nije favorit, ali može igrati sa svima i ja vjerujem da možemo proći dalje, kazao je Spahija.

Premda mu je momčad zdrava i kompletna, Cibonin trener Neven Spahija uoči današnjeg puta u Češku djelovao je kao zabrinut čovjek. Uoči sutrašnjeg gostovanja kod Nymburka (18) Spahija je kazao:

– Većina naših vanjskih igrača šutira slabo, no šut će doći budemo li dobro igrali obranu. No mi i u obrani padamo, radimo nedopustive pogreške za momčad na ovoj razini. Osim toga, u posljednje vrijeme često padamo u trećoj četvrtini i za to zasad nemam objašnjenje. Napravit ćemo dublju analizu i nešto izvući iz toga. Bez obzira na to što utakmice igramo svaka tri dana, ta obrana nije nešto što se ne može vrlo brzo popraviti. Samo je potrebna dobra analiza i koncentracija igrača.

Bez obzira na loše iskustvo iz utakmice s Le Mansom, Spahija ističe da neće odustati od minutaže za juniore Arapovića i Gabrića.

– Oni su članovi naše prve momčadi i ja ću pronaći prostora da ih razvijamo. Neće to meni biti alibi jer ja i uz to želim i pobjeđivati.

>> Cedevita na krilima Nurkića slavila, Cibona poražena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije