Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk kod Dinama

Špaco priprema iskusni bunker za Bukurešt

'17.07.2010.,stadion u Maksimiru, Zagreb - Odigrana je utakmica Superkupa izmedju prvaka Dinama i pobjednika kupa Hajduka. Stanko Poklepovic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
26.07.2010.
u 11:25

S Dinamom neće biti šale, oni gaze sve ispred sebe. Ne možemo im se suprotstaviti s mladom momčadi – najavljuje Poklepović.

Poželio je Hajdukov trener Stanko Poklepović objasniti neke svoje izmjene, u prvom redu to što je u dvoboju protiv Istre iz igre izvukao napadača Ahmada Sharbinija, a ubacio defenzivca Marija Brkljaču.

– Promjene su bile planske, ali igrači nisu znali za njih. Htio sam i Vejića ubaciti, ali nije bilo prostora. Izmjene su bile vezane za utakmicu s Dinamom. Tamo moramo biti čvrsti, iskusni, jer nas u Bukureštu čeka takav protivnik. Dinamo ima prosjek godina 27, a mi 23.

– Želio sam vidjeti Oremuša i Anasa kao dva špica koji djeluju i obrambeno. S Dinamom neće biti šale, oni gaze sve ispred sebe, jure, ruše... Ne možemo im se suprotstaviti s mladom momčadi. Nećemo se mi prilagođavati Dinamu, ali moramo napraviti formaciju u kojoj možemo napraviti kontru – rekao je Poklepović.

Očito Poklepović za dvoboj u Bukureštu priprema pravi bunker, vjerojatno će igrati bez špice.

Napadački će biti orijentirani tek Oremuš, Anas Sharbini i Ibričić, a svi ostali bit će parkirani ispred Hajdukova šesnaesterca.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
14:51 26.07.2010.

Špaco priprema iskusni bunker za Bukurešt jer se tako iskusni treneri u savremenom nogometu i ponašaju dok ne dobiju neku gajbu i ispadnu..

NI
niko36
15:24 26.07.2010.

Upravo tako.Tipicna Iviceva skola 80-tih kada je Hajduk i kod kuce i na strani igrao bunker.Niko to nije mogao gledati.Najcesci rezultat 0:0,1:0,0:1.Ziva dosada!

TE
tetrijebzg
16:11 26.07.2010.

petarda ko kuća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije