Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv Šibenika

Špaco dvoji hoće li Subašić braniti

'05.08.2010., Split - Druga utakmica treceg pretkola Lige prvaka. HNK Hajduk - Dinamo Bukurest. Stanko Poklepovic.  Photo:Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
07.08.2010.
u 17:26

– Gorka mi je kava jer sam u nju udrobio vas. Kad se vas udrobi, to je baš musaka – ljuti se Špaco na novinare, koje krivi za zvižduke Poljuda

Oprezan je Stanko Poklepović uoči dvoboja sa Šibenikom (nedjelja, 20 sati). Svjestan je da će velika bitka nakon utakmice s Dinamom iz Bukurešta ostaviti traga.

– Protivnika znamo, imamo veliko rivalstvo. Vjerujem da ćemo imati snage preskočiti Šibenik i da ćemo ostvariti pobjedu koja će nam donijeti mir u daljnjem radu. Ovo će biti opasna utakmica, ali to što slijedi nakon europske utakmice ne možemo staviti u minus. Igrači moraju biti osposobljeni pratiti takav ritam natjecanja – rekao je Poklepović.

Ozlijeđenih nema, a trener bijelih ima jednu dvojbu.

– Imam dvojbu hoće li braniti Subašić, kojega zbog kartona nemamo na raspolaganju za prvu europsku utakmicu, pa moramo pripremiti njegovu zamjenu – kaže Poklepović.

Nije mogao bez nekih svojih nepotrebnih uboda. Najprije je poručio jednu, kako reče, filozofsku.

– Ne mogu reći ono što mislim, nego ću promisliti ono što ću reći – kazao je Poklepović i počeo miješati jutarnju kavu.

Netko je dobacio "važno je da nije gorka".

– Gorka je, jer sam u tu kavu udrobio vas. Kad se vas udrobi to je čudo jedno, takva musaka da je to nevjerojatno. Probudio sam se, strašno mi je zviždalo u uši. Pitam ženu što je to, kad ono trideset tisuća ljudi zviždi Poklepoviću – nije trener bijelih završio rečenicu.

Poklepović smatra da su mu zvižduci s tribina uoči utakmice s Dinamom upućeni zbog novinskih napisa. Naravno, griješi. Navijaču ne možeš lagati.

Špaco je loše postavio utakmicu u Bukureštu, dobio je kritike. U uzvratu je bio pravi, na nivou. I dobio je pohvale za to. Priča je jednostavna, i on je zna. Dovoljno je iskusan.

Komentara 3

VN
van ness
19:06 07.08.2010.

Radite to sto znate raditi Spaco, ali ostavite se novinara i zaoki koji vam nisu uvik na mistu...Jer zelja za prikazivanjem prevelike pameti otupljuje - pamet.

OB
-obrisani-
18:04 07.08.2010.

Nodvinari se............*onje.. samo naprijed Spaco,nedaj se ....Kad oni budu to sto si ti i bolji od tebe ,onda nek kritiziraju...

OB
-obrisani-
07:03 08.08.2010.

osovina svaguša-reja pa poslije svaguša -špaco je napravila što su hajdukovi stručnjaci kvarili 15 godina dakle tišina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije