Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLUMNA
Povratak na članak

SP je uklet za dinamovce, a i za Manchester

Što je zajedničko članovima ove Dinamove jedanaestorice iz različitih vremena: Škorić, Belin, Ramljak, Bogdan, Vabec, Kranjčar, Mlinarić, Eduardo, Cerin, Zambata, Cvitanović?

Komentari 2

PE
petracan
11:35 14.05.2010.

Glavno niste napisali.... !!! Da bi neko igrao u repki tadašnje države a bio je vrhunski igrač , morao je političkim dekretom ugalvnom u partizan (rjeđe u zvezdu) , ako nije htio bio je (iznenada je dobio sestru i postaoo ujak...... qebi ga moraš ovako pisati inače te odmah obrišu...) !!!!!!

VL
MI
mitar
12:00 14.05.2010.

Druze dasovicu i ostali novinari,znam da je frustracija velika gledati omrazeni klub vec peti put za redom da su na prvome mjestu,a klub koji vas placa i kojeg inace guraju sve politicke opcije je uvijek drugi pa ovako zlobno pisete o igracima Dinama.To je kazu taj jal.Pozdrav sa 1.mjesta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.