Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERLIGA

Southampton šokirao Liverpool, Ings sjajno zabio lobom

Southampton
Reuters/Pixsell
04.01.2021.
u 23:06

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Danny Ings odlično izvedenim lobom već u 2. minuti utakmice.

Nogometaši Southamptona šokirali su na svom St. Mary's stadionu vodeći Liverpool svladavši aktualne prvake Engleske sa 1-0 (1-0).

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Danny Ings odlično izvedenim lobom već u 2. minuti utakmice.

Koliko god se trudili, izabranici Juergena Kloppa nisu uspjeli doći do izjednačujućeg pogotka te su drugu utakmicu zaredom ostali bez postignutog gola, a u posljednje tri utakmice osvojili su svega dva boda.

Unatoč tome ostali su na vrhu ljestvice sa 33 boda, koliko ima i drugoplasirani Manchester City, ali 'građani' imaju i utakmicu manje. Treći je Leicester sa 32 boda. Southampton je na šestom mjestu, u skupini momčadi od četvrte do sedme pozicije koje imaju po 29 bodova.

Valencia - Cadiz 1-1

U posljednjoj utakmici 17. kola španjolskog nogometnog prvenstva odigranoj u Valenciji, istoimeni domaćin i Cadiz odigrali su 1-1 (0-0). 

Gosti su poveli u 58. minuti kad je Lozano škaricama sa pet metara svladao domaćeg vratara. Valenciji je izjednačenje donio Gomez u 79. minuti.

Cadiz je sa 20 bodova na desetom mjestu ljestvice La Lige, a Valencia je sa 16 bodova na 17. poziciji, ali s istim brojem bodova kao i Elche koji je 18.

Vodeći Atletico Madrid ima 38 bodova iz 15 utakmica, a drugoplasirani Real Madrid ima dva boda manje, ali i dvije utakmice više od gradskog suparnika.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:30 05.01.2021.

Nekom očito smeta da je Liverpool prvi, jer oni igranje rukom u kaznenom prostoru, bi mu i mama sudila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije