Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov napadač

Soudani zabio u pobjedi Alžira, prvi strijelac kvalifikacija za Afrički kup nacija

Soudani
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
02.06.2016.
u 20:03

Nogometaši Alžira uvjerljivo plove prema Gabonu, u pet odigranih kola upisali su četiri pobjede i jedan remi, te se sa 13 osvojenih bodova nalaze na vodećoj poziciji skupine J.

El Arbi Hilal Soudani nastavlja s igrama u dobroj formi, napadač Dinama danas je zabio u pobjedi (2:0) Alžira nad Sejšelima. Riječ je o dvoboju 5. kola kvalifikacija za Afrički kup nacija koji će se početkom sljedeće godine održati u Gabonu, piše Goal.com.

Alžir je na gostovanju kod Sejšela poveo pogotkom Yassinea Benzije u 41. minuti, dok je Soudani za konačnih 2:0 zabio u 62. minuti. Zanimljivo, El Arbi Hilal Soudani je danas s pet postignutih pogodaka prvi strijelac kvalifikacija za Afrički kup nacija zajedno s napadačem iz Burundija Fistonom Abdulom Razakom...

Nogometaši Alžira uvjerljivo plove prema Gabonu, u pet odigranih kola upisali su četiri pobjede i jedan remi, te se sa 13 osvojenih bodova nalaze na vodećoj poziciji skupine J. Uz Alžir i Sejšele u skupini se nalaze još Etiopija i Lesoto...

>>Slaven Bilić hvali srpskog trenera: 'Guardiola, Ancelotti, Mourinho i Ferguson nisu mu ni blizu'

Komentara 2

DU
Deleted user
21:19 02.06.2016.

Bravo majstore.

MA
...Marsijanac
03:09 03.06.2016.

A kako zabija onaj Zolja kojeg je Hajduk "preoteo" Dinamu...he,he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije