Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo slavio

Soudani: Osvojit ćemo Kup! Franko: Bili smo mamurni...

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
27.05.2017.
u 22:20

Željeli smo pokazati da smo moćni, odigrali smo ovo za svoj obraz i gušt - kazao je Pivarić.

Trostruki strijelac Hilal Soudani bio je junak Dinamove uvjerljive pobjede (5:2) protiv novog prvaka - Rijeke.

- Uzeo sam loptu s ove utakmice za uspomenu, potpisali su je moji suigrači i trener. Ide na posebno mjesto u stanu. Ovo je bila jedna od mojih najboljih utakmica u Dinamu i drago mi je da smo završili prvenstvo ovakvom lijepom pobjedom. Igrali smo dobro i dokazali to rezultatom. Čestitam Rijeci na naslovu prvaka. Ipak, u srijedu je još finale Kupa i vjerujem da ćemo mi osvojiti taj trofej ako budemo igrali kao danas - kazao je Soudani, a njegovo mišljenje dijeli i napadač Armin Hodžić.

- Sretni smo zbog pobjede i zbog naše dobre igre. Nismo dopustili Rijeci da dođe do bodova, posebno zato što smo igrali kod nas doma na Maksimiru. Vjerujem da im nećemo dati da uzmu duplu krunu, a mi ako ćemo ovako igrati sigurno osvajamo Kup - uvjeren je Hodžić.

Dinamov bek, Josip Pivarić, čestitao je Rijeci na naslovu.

- Zaslužili su naslov, bili su bolji tijekom cijele sezone. No, ovu pobjedu ne može nam nitko oduzeti! Željeli smo pokazati da smo moćni, odigrali smo ovo za svoj obraz i gušt - kazao je Pivarić, a radostan je bio i mladi Dani Olmo.

- Jako sam sretan zbog svog prvog pogotka u prvenstvu. Odigrali smo odličnu utakmicu, slavili protiv novih prvaka i sad se pripremamo za finale Kupa u srijedu.

Rijekin junak Franko Andrijašević naglasio je kako bi utakmica bila potpuno drugačija da je odlučivala o naslovu.

- Ovaj tjedan smo više razmišljali o dodjeli medalja i pehara. Bili smo malo mamurni, sigurno se ne bismo opijali i razbijali glave da je ova utakmica bila odlučujuća - rekao je Andrijašević i dodao:

- Ovo nije ugodno, ali neće nam pokvariti slavlje. Osvajanjem naslova ispunila mi se velika želja, ne znam kako bih podnio da sam otišao na zimu i ovo propustio.

1/12

Komentara 4

Avatar mlijeko
mlijeko
01:18 28.05.2017.

Bili mamurni ili ne ovako se ne rasipa ugled...

DH
dalibor.hren
07:51 28.05.2017.

Da si bio i ko letva, penal se mora zabiti, a ugled se ne rasprodaje "opravdanjem"!

SE
senior
08:35 29.05.2017.

Pjevaj Andrijaševiću što hoćeš ali t i Rijeka popili ste petardu, na Maksimiru uzdravlje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije