Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svlačionica

Strijelac Soudani postio: Kad je pao mrak pojeo sam bananu

Dinamo - Žalgiris
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
16.07.2014.
u 08:00

Alžirski reprezentativac Soudani otvorio je Litavce, a bananu je pojeo tek kad je pala noć, jer zbog Ramazana po danu ne jede

Miran dan u uredu, tako bi vjerojatno svoj posao mogao ocijeniti vratar Dinama, Portugalac Eduardo.

– Dobro je što nisam imao posla, to znači da je momčad dobro odradila svoj posao. Bili smo ozbiljni i dobro smo odradili sve što je trebalo. Nikad nije dovoljno, pa ni ovih 2:0 za miran uzvrat, zato moramo i tamo odigrati pametno – kazao je Eduardo, a o malo ljudi na tribinama dodao je:

– Nadam se da će ubuduće doći s našim pobjedama, da ćemo ih tako pozvati na stadion.

Čekao da padne mrak

Marcelo Brozović pokazao je sjajne trkačke sposobnosti, puno je radio, ali koliko je napravio dobroga, toliko je često i griješio u prevelikoj želji.

– Ma bit će ovih 2:0 dovoljno za prolaz, ne mogu nas iznenaditi. Nije ih bilo lako probiti, ali čim su primili prvi gol, sve je bilo mnogo lakše, oni su počeli padati, a mi smo se dizali – pričao je Brozović.

Soudani je opet bio junak, zabio je prvi gol. Primjetili smo da je u 15. minuti utakmice pojeo bananu.

– Da, zbog Ramazana postim, pa su mi s klupe dali da pojedem bananu kad je pao mrak.

Prvo ime utakmice ipak je bio dečko iz Gajnica Domagoj Antolić.

– Drago mi je što sam kvalitetno ušao u sezonu, nadam se da će tako ići i dalje. Nije bilo lako, pogotovo u prvih 45 minuta kad su bili zatvoreni, a mi spori u pasu. Nakon prvog gola su se malo otvorili i šteta je što im nismo zabili više pogodaka. Još nismo u optimalnoj formi, no mislim da ćemo se dizati i da će već u uzvratu biti bolje. Ne mislimo da je već sve gotovo bez obzira na ovih 2:0 – kazao je Antolić.

Andriješević debitirao

Debi u Maksimiru imao je Franko Andrijašević, s tribina je bilo nešto zvižduka za bivšeg igrača Hajduka, ali i pljeska:

– Ma sve je u redu, glavno je da smo mi dobili.

Litavci kući nose poraz, a bivši igrač Rijeke Andro Švrljuga nada se da bi se nešto moglo dogoditi u uzvratu:

– Sportaši smo, zar ne! Moramo se nadati. U prvom poluvremenu smo uspjeli izdržati, pogotovo pritisak na početku utakmice, nadali smo se da tako možemo i u nastavku. Znali smo da je Dinamo jak, da se još pojačao i nisam bio sretan kad smo ga izvukli – rekao je Švrljuga.

Vidjet ćemo imaju li se pravo nečemu nadati jer ovdje nisu pokazali gotovo ništa. Jedina prednost im je umjetna trava na kojoj će se igrati.

>> Dinamo pogocima Soudanija i Antolića prošao kroz 'Zelenu šumu'

Komentara 1

TT
trpimir.trpimir
09:52 17.07.2014.

Nije samo Soudani postio. Kako su igrali prvo poluvrijeme kao da nitko ništa nije slano jeo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije