Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedili Šahtar
Povratak na članak

Soudani blizu odlaska iz Dinama, ali tek na ljeto?

– Nećemo se uzdizati nakon prijateljske utakmice. Ipak je to bila trening utakmica s prijateljima s kojima smo dijelili hotel i slobodno vrijeme.

Komentari 7

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
21:11 25.01.2018.

@slo Lopov pa dobro bi došao igrač njegova kova

VL
DU
Deleted user
17:16 27.01.2018.

Zdravko Mamić: "Da, Grezda je jedna od naših opcija, to je sve što vam mogu reći...Mi trebamo još tri Gavranovića. Jednog na desnom bočnom, jednog na stoperu i jednog na krilu. Ali samo prava, velika pojačanja...Mladi igrači, to je naše blago...Dani Olmo je bolji od Prosinečkog i Modrića kad su oni bili u njegovim godinama. Momak ima sve što treba za vrhunskog igrača a i odličan je karakter...GNK Dinamo Zagreb sjajno stoji i financijski i igrački. Nema nikakve žurbe, pažljivo biramo koga ćemo dovesti..

VL
DU
Deleted user
18:00 26.01.2018.

i što ? ništa od chelsea ??

VL
DU
Deleted user
08:57 26.01.2018.

Nevjerojatno nakon 10 godina dinamo ima konacno prvi put odlicnog napadaca i krilne napadace s kojima moze nes u europi, i opet ce rasprodat to sve prije neg odigraju sezonu zajedno..to je suludo zato nitko vise ni ne prati taj dinamo niti nogomet.

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
21:06 25.01.2018.

Soudani mora ostati u Dinamu i igrati za hrvatsku repku jer je postao istinska instant hrvatina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.