Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neviđeno

Šou zbog korone: Utakmica završila rezultatom 0:37, čelnici kluba bijesni na savez

Foto: YouTube screenshot
17.09.2020.
u 12:13

Kako ne bi bio kažnjen, Ripdorf je na teren poslao minimalno dopušten broj igrača, samo sedam, koji su tijekom svih 90 minuta držali socijalnu distancu.

Nogometni ogled njemačkih amaterskih momčadi Ripdorf Molzena i Holdenstedta završio je nesvakidašnjim rezultatom – 0:37, a za sve je kriv koronavirus.

Naime, čelnici Ripdorfa tražili su od Nogometnog saveza Donje Saske odgodu susreta jer su protivnici imali kontakt s osobom zaraženom koronavirusom. Međutim, igrači Holdenstedta nakon testiranja bili su negativni pa je savez odbio zahtjev domaćina iako od kontakta sa zaraženom osobom nije prošlo 14 dana. 

 

Kako ne bi bio kažnjen, Ripdorf je na teren poslao minimalno dozvoljen broj igrača, samo sedam, koji su tijekom svih 90 minuta držali socijalnu distancu.

Naravno da su im u takvim okolnostima gosti napunili mrežu s 37 pogodaka, što je dodatno rasplamsalo bijes čelnika Ripdorfa prema savezu.

Ključne riječi

Komentara 2

CO
coky
12:32 17.09.2020.

Tako je jučer igrao i Dinamo

P2
penellopea.211
12:27 17.09.2020.

Jedina distanca koja je potreba svijetu, to je distanca od morbidnih Nijemaca, znate njihov domet ludila, ima svijet iskustva s njima u dva svjetska rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije