Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOSICE

Šoštarić: Za Katarinu Ježić je najbolje da ostane još jednu sezonu

\'10.01.2012., Zagreb - 1.HRL za zene 11. kolo seniorke Zagreb, ZRK Lokomotiva - ZRK Umag. Photo: Robert Anic/PIXSELL\'
Robert Anic/PIXSELL
11.01.2012.
u 21:54

Za utakmice Challenge kupa bit će spremna Žana Čović, pojačanje iz Dalmatinke.

Rukometašice Lokomotive pobijedile su u zaostaloj utakmici Umag sa 29:17 i tako došle do omjera pobjeda i poraza 11:0, ali sada slijedi gostovanje u Koprivnici, kod Podravke Vegete.

– Bez obzira na uvjerljivu pobjedu, nisam zadovoljan nekim stvarima na utakmici protiv Umažanki. Napravili smo previše tehničkih pogrešaka. To nam se u utakmici protiv Koprivničanki ne smije dogoditi jer ćemo u suprotnom primiti previše pogodaka iz protunapada – rekao je Nenad Šoštarić, trener Lokomotive.

Podravka je drugi svijet

Ako je i bilo previše pogrešaka, trener Lokomotive može biti zadovoljan što nije bilo puno promašenih šuteva, a vratarka Dubravka Bukovina obranila je 11 udaraca, uz visok postotak obrana s devet metara.

– Protiv Podravke ne očekujemo čudo. Organizacijski i igrački to je drugi svijet. Dat ćemo sve od sebe i vidjeti gdje smo trenutačno u odnosu na Podravku – rekao je Šoštarić.

Katarina Ježić, jedina reprezentativka lokosica, bila je pravo otkriće na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

– Za nju bi bilo najbolje da ostane još jednu sezonu u Lokomotivi. Naravno, sve ovisi o razgovorima na kraju sezone, ali ima još godinu dana ugovor s nama – istaknuo je Šoštarić.

I Umažanke imaju jednu reprezentativku, Jelenu Vidović. Doduše, ona je nezamjenjiva članica hrvatske reprezentacije u rukometu na pijesku i jedna od najzaslužnijih za zlato osvojeno na EP-u.

Brige o vanjskoj liniji

– Dobro, Jelena se nije istaknula u igri protiv nas. Postigla je jedan pogodak iz sedam šuteva. Adrijana Prosenjak, trenerica Umaga, ionako joj je rekla da može šutirati koliko hoće – rekao je Nenad Šoštarić.

Utakmica s Podravkom bit će dobra provjera uoči utakmica s Crvenom zvezdom u 3. kolu Challenge kupa (4. i 11. veljače). Prva se igra u Beogradu.

– Uvjeren sam da možemo otići dalje. Važno je da dobro igramo u obrani. Za Crvenu zvezdu bit će spremna i Žana Čović, bivša hrvatska reprezentativka koja nas je pojačala u zimskome prijelaznom roku. Igrala je lani na Europskom prvenstvu u Danskoj, a došla je iz Ploča. Sada ću imati slatke brige tko će igrati u vanjskoj liniji. Sonja Bašić je organizatorica igre, a tu su još u vanjskoj liniji Marija Milić, Iva Milanović-Litre, Anita Poljak i Žana Čović – istaknuo je Nenad Šoštarić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije