Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Šoštarić: Razmišljam o dvije promjene. Blažević i Milosavljević ne mogu ponoviti onako loš dan

Zagreb: Okupljanje hrvatske zenske rukometne reprezentacije
Robert Anic/PIXSELL
11.04.2023.
u 16:00

Izabranice Nenada Šoštarića bore se za odlazak na svjetskom prvenstvo u Skandinaviji

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija priprema se u Slavonskom Brodu za uzvratnu utakmicu sa Slovačkom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje će se u prosincu održati u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj. Izabranice Nenada Šoštarića donijele su iz Šale prednost od dva pogotka (25:23), no daleko od toga da je priča o putniku na SP završena.

- Imamo aktivan, ali i opasan rezultat, koji ništa ne jamči i ne smije biti opuštanja ni za milimetar. Uzvratnu utakmicu moramo shvatiti maksimalno ozbiljno i nadam se da ćemo imati veliku podršku s tribina i na kraju se radovati - rekao je izbornik Nenad Šoštarić.

Hoće li biti promjena u sastavu?

- Razmišljam o dvije promjene. Vjerojatno će u sastav za utakmicu protiv Slovačke u srijedu ući Zadravec umjesto Japundže, te Pavlović umjesto Dore Kalaus – naglasio je izbornik.

U prvoj su utakmici neke igračice ostale malo dužne?

Da, Milosavljević i Blažević sigurno ne mogu ponoviti tako loš šuterski dan. Njih dvije su u prvoj utakmici zajedno postigle samo četiri pogotka iz 12 pokušaja. S time da je Blažević oba pogotka postigla iz sedmerca. Uvjeren sam da tu imamo još puno prostora za napredak, a očekujem da i vratarke obrane nekoliko udaraca više nego u prvoj utakmici - ističe Šoštarić.

Slovačka vratarka pokazala se jako dobrom?

- Oguntoye je prošla juniorsku školu Györa. Bila je mađarska juniorska reprezentativka, a danas brani u Dunaujvarosu, u jakoj mađarskoj ligi - rekao je Šoštarić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije