Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER
Povratak na članak

Sosa potpisao: Poznajem Stuttgart jer sam dolazio k Brekalu

Sosa (20) odlazi iz Dinama za, nagađa se, osam milijuna eura, što je puno za igrača koji je upisao tek 41 nastup za prvu momčad Dinama.

Komentari 2

KO
Kopreinitz
09:11 15.05.2018.

Sosa, u Stuttgartu je super, dobro si izabrao, budi samo uporan i treniraj, uspjeh je pred tobom.

VL
KU
kupatilo
00:03 15.05.2018.

Ma mamica u prdekanu.Distaje nautivose na racun Dinama i sad i ovo malo sto vrijedi zeli rasprodat a klub eto prvak a sve utakmice gubu odreda.Zar nije sramota biti takav prvak.Dinamo nema ni igru ni publiku ni kičmu ni karizmu.Toje sve nesto date bog sacuva.Ako slucaj o nesto i valja odma je za po godine vani.Vidise koliko su bez Olma i More jadni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.