Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER RIJEKE

Sopić: Ovo nema veze sa sportom i nogometom. Ne postoji riječ na hrvatskom što smo mi igrali

Gorica i Rijeka sastali se u 22. kolu SuperSport HNL-a
Matija Habljak/PIXSELL
11.02.2024.
u 19:59

Kiša je potpuno natopila travnjak u Velikoj Gorici te učinila posve neregularnim uvjete za igru. Dvoboj su obilježila čak četiri jedanaesterca od čega su tri dosuđena za Rijeku.

U posljednjem ogledu 22. kola HNL-a nogometaši Rijeke su na natopljenom travnjaku stadiona u Velikoj Gorici svladali domaćina Goricu s 2-0 (0-0). Rijeka se time vratila na vrh ljestvice te ima dva boda više od drugoplasiranog Hajduka. Gorici je u nastavku sezone ovo bila četvrta utakmica te četvrti poraz. Nalazi se na šestom mjestu ljestvice.

Kiša je potpuno natopila travnjak u Velikoj Gorici te učinila posve neregularnim uvjete za igru. Dvoboj su obilježila čak četiri jedanaesterca od čega su tri dosuđena za Rijeku. Oba pogotka za goste dao je Jorge Obregon s bijele točke, u 66. i 75. minuti.

- Prvo bi čestitao svojim igračima, ali igračima Gorice. Ne postoji riječ na hrvatskom za ovo, za ovaj teren. Nije bilo lagano gospodinu sucu, nije mu bilo lako odlučiti hoće li se nastaviti dalje utakmica. Ovo nema veze sa sportom i nogometom. Mislim da smo zasluženo pobijedili, ništa nisam vidio, VAR je donio odluke, nemojte me pitati o ničemu, ništa nisam vidio, nismo imali mali monitor kod klupe zbog kiše - izjavio je Željko Sopić poslije ludog dvoboja za MaxSport.

- Danas ne možemo pričati o igri, nego o karakteru. Rekao sam dečkima da moramo istrčati s pobjedničkim mentalitetom, odigrali su jako dobru utakmicu u kontekstu uvjeta. Igrači klupe su dali dodatni impuls i idemo kući pjevajući - zaključio je strateg vodeće momčadi HNL-a. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
20:31 11.02.2024.

Bravo Rijeka!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije