Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorica - Lokomotiva

Sopić: Kačavenda je jedan od najboljih u ligi, lokosima je mjesto u prvih pet

Split: Utakmica 22. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Gorice
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
24.02.2023.
u 15:21

Posljednju pobjedu u prvenstvu Gorica je ostvarila protiv Lokomotive još tamo 31. kolovoza 2022. 3:2

U 23. kolu SuperSport HNL-a sutra se od 16 sati sastaju Gorica i Lokomotiva. Trener lokosa Silvijo Čabraja ovako je najavio susret: 

- Probat ćemo popraviti naše greške i nedostatke obrane, kao i realizaciju zgoditaka. Svaka utakmica je zahtjevna, svako gostovanje je teško. Naravno, Gorica će, kao i svi protivnici, dati sve od sebe da tu utakmicu pobijedi, mi ćemo se isto tako postaviti, tako da na kraju ćemo vidjeti finalni rezultat. Što se tiče kadra, nemamo kartoniranih, a osim ozlijeđenih Santinija i Boškovića, svi igrači su u konkurenciji za sutrašnji kadar.

Zanimljivo, posljednja pobjeda u prvenstvu koju je Gorica ostvarila bila je baš protiv Lokomotive još tamo 31. kolovoza 2022. 3:2.

Što očekuje od sutrašnjeg susreta rekao je trener turopoljske momčadi Željko Sopić:

- Imamo manjih problema s dva, tri igrača, ali siguran sam da ćemo biti spremni za Lokomotivu koja je na osmom mjestu, ali po igri joj je mjesto u prvih pet. Lokomotiva igra rasterećeno, s puno mladih igrača, željnih nadigravanja, stvara puno šansi, razigrana je. Neće biti lako parirati im. Znamo svi sve jedni o drugima. 

Olakotna okolnost Gorici nije ni to što se protivnicima vratio Lukas Kačavenda.

- On je jedan od najboljih igrača naše lige, ne znam u kakvom je stanju, koliko se dobro oporavio. Morat ćemo obratiti pozornost na njega. 

Inače, Lokomotiva je osma momčad prvenstva, dok je Gorica posljednja sa samo jednom pobjedom i devet bodova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije