Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Sonnen: Arogancija je napokon sredila Andersona

Anderson Silva, Chris Weidman (1)
Fight Site
07.07.2013.
u 21:40

- Anderson ne može biti bahat i istovremeno držati svoje ruke gore i to ga je koštalo

Chael Sonnen pratio je iznimno zanimljiv UFC 162 s komentatorske pozicije Fox Sportsa gdje se već itekako udomaćio. Brojni gledatelji oduševljeni su njegovim komentarima i nema sumnje da čak i nakon što završi svoju borilačku karijeru, uvijek mu preostaje ona komentatorska na TV-u.

Pojedini američki TV gledatelji tako su već čuli mišljenje borca koji se dva puta borio s Andersonom, na bodove ga čak i vodio, ali je na kraju bio poražen nokautima, a sada to imaju priliku i svi ostali.

\"Tko god ušao s Andersonom u oktogon osjeti tu njegovu dozu bahaćenja i arogancije. To je ono što on koristi i taj pristup mu je jako dugo donosio rezultate. No, ako se pogleda i malo natrag u bližu povijesti, vidjet ćete da je to nešto što se prije ili kasnije vraća. Anderson ne može biti bahat i istovremeno držati svoje ruke gore i to ga je koštalo. Jednostavno 38-godišnji borac ne može biti brži od 29-godišnjaka\", rekao je Chael.

Sonnen ga je ipak pohvalio što je taj njegov stil toliko dugo trajao i prolazio, smatra da je trebao znati da Weidman nije tip protivnik kod kojeg takvo nešto može proći.

>>Šok: Weidman nokautirao Andersona i uzeo pojas prvaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije