Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boksački debakl

Solis predao Kličku u prvoj rundi!

Vitalij Kličko
AFP
19.03.2011.
u 23:22

Meč za titulu prvaka prema WBC tituli između Vitalija Klička i Odlaniera Solisa završio je već u prvoj rundi predajom Kubanca!

Meč za titulu prvaka između Vitalija Klička (42-2) i Odlaniera Solisa (17-1) u Lanxess-Areni u Kölnu  završio je već u prvoj rundi predajom Kubanca! 19 tisuća navijača je  zviždalo.

Borba za naslov svjetskog prvaka završila je već u prvoj rundi jer Odlanier Solis teško se ozlijedio i to ne bog Kličkovog udarca. Kubanac, dosad s omjerom 17-0, u jednom doskoku ozlijedio je oba koljena(!).

Ispalo je da je bio pretežak za tanke noge, sa 112 kilograma, što je manje nego što je imao u cijeloj karijeri.

Trebao je to biti Vitalijev najveći meč otkako se vratio u ring 2008. godine, kao uvod u lipanjski meč između Vladimira Klička i Davida Hayjea, ali ispao je - debakl.

Iako je Kličko izgledao ljut, čak i vikao na Kubanca, ovaj je jedva mogao i stajati na nogama, čini se da stradala teško oba koljena...

Komentara 3

Avatar that_good
that_good
23:56 19.03.2011.

kako namješten meč, braća Kličko su napravili sprdačinu od profesionalnog boksa

LJ
love joe
06:40 20.03.2011.

lepo lepo ruska mafija namešta mećeve

OB
-obrisani-
10:59 20.03.2011.

Solis je izasao na mec sa namjerom da zaradi lovu iako je znao da protiv Klicka nema sanse.£U borilackim sportovima je praxa da borci koji su objektivno slabiji od protivnika na mec dolaze samo zbog love a poraz ih ii ne zanima.Primjera tome ima vise a jedan od njih je i poraz Filipovica...koji je zbog svoga politickog uvjerenja zapustio jedinu djelatnost u kojoj moze imati uspijeha i naravno nespremnost mu se obila u glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije