Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo miran na uzvrat

Soldo: Lakše mi se afirmirati u Dinamu nego u inozemstvu

22.11.2016., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina H, 5. kolo, GNK Dinamo - Olympique Lyonnais. Bojan Knezevic, Sergi Darder.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/8
14.03.2017.
u 16:22

Dinamo odlično promovira i afirmira mlade igrače, a Kneževiću i Soldi ugovori donose sigurnost, i ne samo njima nego i klubu i treneru – kazao je Jozak

Novi Dinamov sportski direktor Romeo Jozak predstavio je “pojačanja” plavih. Naime, Vinko Soldo i Bojan Knežević potpisali su nove ugovore, produljili su vjernost plavima do ljeta 2022. godine.

– Dinamo odlično promovira i afirmira mlade igrače, a Kneževiću i Soldi ugovori donose sigurnost, i ne samo njima nego i klubu i treneru – kazao je Jozak.

Knežević je rođen 1997. godine i već je odigrao 18 utakmica za prvu momčad Dinama, Soldo je godinu mlađi, dio je sjajne generacije rođene 1998. godine. Nažalost, dio igrače te čudesne generacije odlučio je sreću potražiti u inozemstvu.

– Ja sam radije ostao u Dinamu, ovdje sam kod kuće, s obitelji, a u Dinamu ću se lakše formirati i afirmirati kao igrač. U inozemstvu je to znatno teže – kazao je Soldo koji je kapetan druge momčadi Dinama, a ima i šest utakmica za prvu momčad.

Moguće je da ih Ivajlo Petev danas u splitskom Parku mladeži pošalje na travnjak.

– Riječ je o dvojici velikih talenata, veselim se što su produljili ugovore. Želim im samo zdravlja i sreće, a ostalo će ovisiti o njima i njihovu radu da bi jednog dana postali svjetski igrači. No, neću vam reći hoće li igrati protiv Splita – kazao je Ivajlo Petev koji će nakon 6:0 u Maksimiru rotirati momčad za uzvratni susret polufinala Hrvatskog kupa, a slično će napraviti i trener Splita Bruno Akrapović.

Nisu to lake utakmice, ni za Dinamo koji je u dvije utakmice zabio Splitu 10 golova, a ni za Split koji je te pogotke primio. No, to je bar prilika da igraju oni koji su dosad manje igrali.

– Ovo je drugi dio polufinala kupa, imamo veliku prednost i od igrača tražim samo ozbiljnost. Očekujem da igrači kojima ću dati priliku to i iskoriste – zaključio je Petev.

Na put ne ide Henriquez koji je navodno ponovno ozlijeđen, Soudani se oporavio, ali Petev ga planira gurnuti u vatru tek u subotu kada će plavi igrati ligašku utakmicu u Puli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije