Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidat za gradonačelnika

Bivša zvijezda Engleske i Arsenala ušla u politiku: Oni sve uništavaju, izaberite mene!

Sol Campbell
Foto: Press Association/PIXSELL
08.06.2015.
u 17:10

Campbellu je jedan od najvećih motiva ulaska u politiku borba protiv visokih poreza na luksuzne nekretnine.

Sol Campbell, bivši engleski reprezentativac i igrač Arsenala, Tottenhama, Portsmoutha i Newcastlea ulazi u politiku te će se kandidirati za gradonačelnika Londona, piše BBC.

– Želim promijeniti London na dobrobit svih, ali znam da nisam favorit. Gledam ljude koji su potrošili tisuće funti na obrazovanje i bave se politikom 10, 15 godina, no samo sve upropaštavaju. Ja donosim nešto novo na stol – kaže 40-godišnji kandidat konzervativne stranke.

Campbellu je jedan od najvećih motiva ulaska u politiku borba protiv visokih poreza na luksuzne nekretnine, ali teško da može računati na potporu glasača koji navijaju za Tottenham budući da mu nikad nisu oprostili prelazak u mrski Arsenal.

Izbori su za mjesec dana pa ćemo uskoro vidjeti hoće li Sol u političkoj utakmici biti jednako uspješan kao i na onim nogometnim.

>>Nisam mogao biti kapetan Engleske jer nisam bio bijelac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije