Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Notts County

Sol Campbell otišao iz četveroligaša

Sol Campbell
Reuters
23.09.2009.
u 16:35

Bivši engleski nogometni reprezentativac Sol Campbell napustio je redove engleskoga četveroligaša Notts Countyja nakon samo jedne odigrane utakmice.

Da je došlo do “uzajamnog raskida suradnje” potvrdio je izvršni direktor kluba Peter Trembling.

- Bez obzira na naše razočaranje što je Sol osjećao da se ne može prilagoditi zahtjevnim uvjetima našeg dugogodišnjeg projekta u Notts Countyju, želimo mu sve najbolje u nastavku karijere i nadamo se da će pronaći klub gdje može nastupati i u europskim natjecanjima uoči nadolazećega Svjetskog prvenstva - rekao je Trembling, dodavši da Campbell nije ponudio točne razloge napuštanja kluba samo nekoliko tjedana nakon što je potpisao petogodišnji ugovor prema kojem je trebao zarađivati 40.000 funti tjedno.

- Razgovarao sam jutros (srijeda) s njegovim agentom i rekao mi je da je Sol jednostavno odlučio da se suradnja ne može nastaviti i da želi otići. Tako je, kako je. Ako ne želi igrati ovdje, niti mi ga ne želimo - dodao je izvršni direktor Notts Countyja.

Campbell je u karijeri branio boje Arsenala, Tottenhama i Portsmoutha, a za englesku reprezentaciju nastupio je 73 puta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije