Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PORTUGALU

Šokantne scene na utakmici 14-godišnjaka: Imao sam loš dan u školi

Segao
Foto: screenshot/youtube
1/2
04.02.2014.
u 22:41

- Izgubio sam glavu. Ispričavam se i nadam se da ću moći nastaviti karijeru. Ispričavam se protivnicima, njihovim roditeljima i svojim suigračima. Imao sam loš dan u školi - kroz suze je rekao mladi Portugalac.

Šokantne scene s nogometnih terena dolaze iz Portugala s utakmice 14-godišnjaka. U utakmici Fabrila i Paio Piresa igrač gostiju Segao prvo je šakom udario protivničkog igrača, a onda je, dok je ovaj ležao na travnjaku, brutalno udario nogom u leđa.

Stvorila se velika gužva, a sve je riješeno nakon što je Segao udaljen s travnjaka.

- Izgubio sam glavu. Ispričavam se i nadam se da ću moći nastaviti karijeru. Ispričavam se protivnicima, njihovim roditeljima i svojim suigračima. Imao sam loš dan u školi - kroz suze je rekao mladi Portugalac, kojeg su osudili gotovo svi mediji u njegovoj domovini.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Majur
09:54 05.02.2014.

Mali divljak....a i taj decko sto lezi ima stvarno super suigrace,dobije po njonji pa ga ovaj jos nabije kad ovaj lezi da bi samo jedan suigrac prisao i sam dobio po nosu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije